Kaipaatko uusia työkaluja valmennettavien menestyksen rakentamiseen? Painaako kilpailujännitys? Miten säästää voimia ja optimoida henkinen energia treeni- ja kilpailutilanteessa? 

Tule hakemaan uudet työkalut ja uusi ulottuvuus lajivalmennukseen syksyllä 2020 aikana Mental Sport Valmentaja koulutuksesta. Lähijaksot järjestetään Hämeenlinnassa neljänä viikonloppuna.

Koulutuksen kesto on 8 päivää. Kaksi ensimmäistä päivää opetellaan perustaitoja. Kuuden seuraavan päivän aikana harjoitellaan sovelluksia ja syvennetään käytännön valmennusosaamista.

Osallistuttuasi Mental Sport -koulutukseen

  • pystyt hyödyntämään menetelmiä luontevana osana lajivalmennusta.
  • saat kaikki keskeiset mentaalivalmennuksen työkalut käyttöösi
  • saat tiimin, joka tukee sinua jatkossakin sekä
  • hyviä uusia tuttavuuksia, joiden kanssa pääset jakamaan kokemuksia.

Koulutuksen sisältö:

Jokaisena päivänä opit työkaluja ja keinoja nuoren urheilijan kannustamiseen ja toimivaan vuorovaikutukseen eri toimijoiden kanssa. Koulutuksessa opetellaan joka päivä uusia työkaluja, joita voit hyödyntää urheilijoiden ja valmennettavien kanssa tai oman kilpailusuorituksesi parantamiseksi.

Saat osaamisesi tueksi mentaalivalmennuksen periaatteita ja työkaluja, joita voit soveltaa heti käytäntöön. Työkalut sopivat esimerkiksi: suorituksen parantamiseen, kilpailujännityksen vähentämiseen, pelkojen ja loukkaantumisten vaikutusten minimoimiseen, keskittymiseen ja rauhallisuuteen, tilanteen nollaukseen tarvittaessa, kilpailutilanteen käsittelyyn jälkeenpäin ja tunteiden käsittelyyn.

Käsittelemme myös persoonallisuuspiirteitä ja opit tunnistamaan erilaisia piirteitä, opit yhdeksän erilaista motivoitumistyyliä ja niihin sopivat valmennustavat, teet omakuva -työskentelyä ja opit kuinka se vaikuttaa urheilusuoritukseen. Tämän päivän aikana opit myös paljon itsestäsi.

Lisäksi pureudumme siihen millainen on urheilijan miellekartta kilpailutilanteessa. Näet miten vastustajien vaikutus näkyy suorituksessa. Opit miten yleisön ja tukijoukkojen vaikutus siirtyy suoritukseen.

Lähipäivien lisäksi Mental Sport Valmentajakoulutukseen kuuluu itsenäistä käytännön harjoittelua omalla ajalla yhteensä vähintään 20 tuntia. Opittuja työkaluja harjoitellaan lähijaksojen välissä.

Jos sinulla ei ole tällä hetkellä valmennettavaa ryhmää tai yksilöitä, tulee sinun rekrytoida itsellesi harjoitusasiakkaita, jotta pääset soveltamaan oppimaasi käytännössä.

Koulutukset järjestetään Hämeenlinnassa viikonloppuisin. Ryhmän kanssa voidaan sopia päivämääristä niin, että mahdollisimman moni pystyy osallistumaan.

Halutessasi voit osallistua myös yksittäiseen päivään. Aiemmin valmistuneet Mental Sport valmentajat voivat osallistua koulutuspäiviin veloituksetta. Jatkamme edelleen täydennys/paikkauspäivien järjestämistä, joten saat kaikki 8 päivää suoritettua.

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 2 000 € sis. alv 24%. Voimme sopia sinulle sopivimman jaksotuksen laskutukseen.

Ilmoittaudu soittamalla tai sähköpostilla Anne Talvitie 050 563 7965   anne()mentalsport.fi Tuula Masalin 0400 600 050 tuula()mentalsport.fi