Kaksi vuotta toimineet Parempi Perjantai-ryhmät lisääntyvät tälle alkavalle kaudelle 2019-20. Ryhmien tarkoituksena on antaa vertaistukea ja tarjota keskustelupaikkoja eri tehtävissä toimiville ammattilaisille. Pienryhmissä käsitellään esimiestaitojen kehittämistä sekä oman ajan- ja stressinhallinnan välineitä, joita osallistujat voivat viedä myös käytännön työkalujen ja toimintamallien muodossa myös omille työpaikoilleen. Pienryhmät sopivat erinomaisesti esimerkiksi esimiestyön, työssä jaksamisen ja työhyvinvoinnin kehittämisen tukena.

Valitse alla olevista vaihtoehdoista sinulle sopiva pienryhmä, jossa pääset kuukausittain lataamaan uutta energiaa, saamaan voimaa ryhmäkeskusteluista, oppimaan uusia toimintamaleja ja haastamaan ajatteluasi!

1 Johtajat ja Yrittäjät: Valta, Vastuu ja Vapaus

Olet johtaja, yrittäjä tai vastaavassa asemassa. Työ on iso ja tärkeä osa elämääsi. Pienryhmässä keskitytään osallistujien toiveiden mukaan esimerkiksi yrityselämän paineiden sietoon, stressin purkuun ja johtamistaitojen kehittämiseen.

2 Esimiehet: Puun ja kuoren välissä ja terapeuttina tarvittaessa

Toimit esimiehenä tai vastaavassa asemassa. Haluat kehittyä tehtävässä ja oppia. Pienryhmässä keskitytään osallistujien toiveiden mukaan esimerkiksi esimiestyön haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

3 Paluu normaaliin: vaativasta työkuormasta toipuville tai työuupumuksen kanssa taisteleville 

Olet saanut yliannostuksen kaikkea. Keho huutaa apua eikä mieli ole entisellään. Pienryhmässä keskitytään osallistujien toiveiden mukaan esimerkiksi tilanteiden läpikäyntiin, hyvinvointia edistävien toimintamallien löytymiseen ja stressin purkuun.

4 Oma henkinen kasvu: Mikä olikaan se elämän tarkoitus?

Tarvitset jotain muuta. Sinua askarruttaa totuus, elämä, minuus. Pienryhmässä keskitytään osallistujien toiveiden mukaan esimerkiksi oman suunnan löytymiseen, oli kyse sitten työelämästä tai henkilökohtaisesta elämästä.

5 Esiintyvät, kisaavat ja treenaavat: Nautinnollinen suorittaminen!

Olet muusikko, taiteilija, urheilija, esiintyjä. Oman työn paineet vaativat enemmän ja erilaista apua kuin monella muulla alalla. Pienryhmässä keskitytään osallistujien toiveiden mukaan esimerkiksi jännityksen purkuun, suorituksen parantamiseen, häiriötekijöiden minimoimiseen ja tekemisestä nauttimiseen.

On tärkeää, että hakeudut sinulle oikeaan ryhmään. Vertaistuki ja toisten elämän tarinat ovat iso osa näitä ryhmiä.

Jokaisessa ryhmässä käsitellään itsetuntemusta, ajattelumalleja, tunnistetaan uskomuksia ja muutetaan niitä. Opitaan joka kerta jotain uutta, mitä voit ottaa heti käyttöön elämässäsi ja työssäsi. Opit tasapainottamaan arkea. Saat keinoja unen laadun parantamiseen. Löydät työkaluja ihmissuhteisiin ja viestintään. Pääset puhumaan, kuuntelemaan ja jakamaan asioita, mitä et ehkä muualla voi tai halua tehdä.

Ryhmät kokoontuvat Postitalolla Helsingin Rautatieaseman vieressä Space-tilassa.

Kaikki tapaamiset ovat arkipäivinä klo 12-16.

Tarjoilut ovat tärkeä osa ryhmän viihtyvyyttä, joten tarjoilut kuten juomia, voileipiä, naposteltavaa ja makeisia on aina tarjolla.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Anne Talvitie 050 563 7965

anne.talvitie@kouluttamo.fi